zigzagforms - logo

Als ondernemer heb je het vast wel eens meegemaakt: je moet een factuur uitschrijven en je printer weigert net op dat moment. Of je bent onderweg naar een afspraak en je realiseert je dat je niet genoeg visitekaartjes bij je hebt. Dit soort scenario’s zijn vervelend en kunnen zelfs klanten kosten. Dit is waar kettingformulieren van Zig Zag Forms je kunnen helpen. In deze blog gaan we de voordelen van deze formulieren bespreken en waarom ze zo handig zijn voor ondernemers.

zigzagforms - kettingformulieren

Wat zijn kettingformulieren?

Laten we beginnen met het definiëren van kettingformulieren. Deze formulieren worden ook wel doordruksets genoemd omdat ze zijn ontworpen om dezelfde informatie te kopiëren op meerdere vellen papier. Elk vel heeft een kleur (wit, geel, roze, groen, etc.), zodat de gebruiker weet welk exemplaar hij of zij moet houden. De formulieren zijn geperforeerd aan de boven- en onderkant, waardoor ze gemakkelijk van elkaar te scheiden zijn.

Waarom zijn kettingformulieren handig?

Kettingformulieren zijn handig om verschillende redenen. Ten eerste zijn ze makkelijk in gebruik: je hebt geen printer nodig en je kunt de formulieren altijd bij de hand hebben. Zo kun je snel en gemakkelijk een factuur, een bestelbon of een orderbevestiging bijvoorbeeld opstellen. Daarnaast zijn kettingformulieren ook kosteneffectief. Je hoeft niet langer te investeren in dure printers, toners of papier. Bovendien zijn kettingformulieren vaak van hoge kwaliteit en kunnen ze tegen een stootje.

Op welke manier zijn kettingformulieren te personaliseren?

Bij Zig Zag Forms kun je kettingformulieren helemaal naar jouw wens personaliseren. Ze kunnen worden bedrukt met jouw bedrijfslogo, naam en adres en eventuele extra informatie zoals het BTW-nummer, bankrekening, telefoonnummer en e-mailadres. Zo krijgen jouw formulieren een professionele uitstraling en benadrukken ze de identiteit van jouw bedrijf. Bovendien kun je de formulieren kiezen in verschillende formaten en hoeveelheden.

Zijn kettingformulieren ook milieuvriendelijk?

Ja, kettingformulieren kunnen ook milieuvriendelijk zijn. Bij Zig Zag Forms worden de formulieren geproduceerd op FSC-gecertificeerd papier, dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Bovendien kun je ervoor kiezen om een kleinere hoeveelheid formulieren te bestellen, zodat je minder papier verspilt en opslagruimte bespaart.

Hoe kun je kettingformulieren bestellen?

Kettingformulieren van Zig Zag Forms bestel je gemakkelijk online via de website. Je kiest het gewenste type (een factuur, bestelbon, offerte, orderbevestiging, etc.), vult de gegevens in die je erop wilt drukken en selecteert het gewenste aantal. Het is ook mogelijk om het ontwerp van de formulieren te uploaden of om onze ontwerpafdeling te vragen om een ontwerp voor je te maken. Je ontvangt vervolgens een proefdruk ter goedkeuring voordat de definitieve bestelling wordt geproduceerd.

Kettingformulieren van Zig Zag Forms zijn handige hulpmiddelen voor ondernemers die snel en gemakkelijk formulieren willen invullen zonder te hoeven investeren in dure printers en papier. Ze zijn kosteneffectief, van hoge kwaliteit en kunnen worden gepersonaliseerd om de identiteit van jouw bedrijf te benadrukken. Met de mogelijkheid om te bestellen op FSC-gecertificeerd papier, zijn kettingformulieren ook een milieuvriendelijke optie. Dus waar wacht je nog op? Bestel je kettingformulieren vandaag nog bij Zig Zag Forms en maak het leven gemakkelijker voor jou en jouw bedrijf!

Door Redactie