logo-preventieshop

Ongevallen en noodsituaties komen vaak onverwacht en kunnen iedereen overkomen, vandaar dat het hebben van een verbanddoos of EHBO koffer thuis, op het werk, onderweg of in de auto van groot belang is. Bij Preventieshop bieden we een breed scala aan verbanddozen en EHBO koffers aan die geschikt zijn voor verschillende situaties. In deze blog nemen we je mee door ons assortiment en delen we tips over het kiezen van de juiste verbanddoos of EHBO koffer.

Verbanddoos-Universeel

Verschillende soorten verbanddozen

Er zijn verschillende soorten verbanddozen beschikbaar, afhankelijk van de situatie waarin ze worden gebruikt. Zo hebben we een thuisverbanddoos, bedrijfsverbanddoos en sport verbanddoos. De thuisverbanddoos is ideaal voor gebruik bij lichte wonden, blauwe plekken of snijwonden thuis. De bedrijfsverbanddoos is speciaal ontworpen voor bedrijven die moeten voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. De sport verbanddoos bevat ook diverse sport verbandmiddelen.

EHBO koffer

Naast verbanddozen bieden we ook EHBO koffers aan die naast verbandmiddelen ook hulpmiddelen bevatten zoals een stappenplan, een coldpack en scharen. EHBO koffers zijn zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals scholen, gemeentegebouwen, winkelcentra, horeca en kantoren.

Keuzehulp

Het kiezen van de juiste verbanddoos of EHBO koffer kan soms moeilijk zijn, daarom bieden we bij Preventieshop een handige keuzehulp aan. Hiermee kun je gemakkelijk kiezen welke verbanddoos of EHBO koffer bij jouw situatie past. De keuzehulp is gebaseerd op verschillende criteria, zoals grootte, aantal personen, type activiteit en budget.

Bijzondere situaties

Als je specifieke behoeften hebt voor een verbanddoos of EHBO koffer, bijvoorbeeld vanwege allergieën of medische aandoeningen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij adviseren je dan over de beste verbandmiddelen voor jouw situatie.

Scherpe prijzen

Verbanddozen en EHBO koffers zijn onmisbaar in huishoudens, bedrijven, scholen en openbare ruimtes. Bij Preventieshop vinden we het belangrijk dat onze producten betaalbaar blijven voor iedereen. Daarom bieden wij onze verbanddozen en EHBO koffers aan tegen scherpe prijzen.

In deze blog hebben we laten zien hoe belangrijk het is om een verbanddoos of EHBO koffer in huis te hebben en hoe je de juiste verbanddoos of EHBO koffer kiest. Bij Preventieshop bieden we verschillende opties aan en staan we klaar om je te adviseren indien nodig. Veiligheid gaat boven alles. Kijk gerust op onze webshop voor ons complete assortiment.

Door Redactie